повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Вакуумний пакувальник Ouchs Joy JP-12Y Вакууматор побутової
Для чого потрібен вакууматор:
Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та інше. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази. Крім того, при упаковці круп Ви убезпечите себе від харчової молі.
Оперативне зберігання напівфабрикатів. Ви зможете приготувати заготовки їжі. Наприклад, порізати овочі або фрукти, замаринувати м'ясо і т. п., а потім завакуумировать їх в пакет. За рахунок відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, що ведуть до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (в тому числі окислення). Навіть через кілька днів продукти будуть виглядати так, ніби Ви їх тільки запакували.
Приготування страв по техніці "Су Вид", тобто у вакуумі. Цей спосіб приготування дозволяє зберегти всі природні соки страви (в основному роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
Дуже швидке маринування риби і м'яса. Під надлишковим тиском, який створює вакуум, маринад набагато швидше і глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази - буквально 10-15 хвилин вакууму і м'ясо можна готувати! Для любителів шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка!
Закачування у вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта або телефону, яких-небудь документів чи карток. Особливо може стати у пригоді мандрівникам.
Вакуумування вже готових страв і напоїв. Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати у них з собою їжу, відкачувати повітря і зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти з собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість смакові якості їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
Встановлюємо пакет в спеціальний затискач у правій частині пакувальника таким чином, щоб відкритий зріз пакету перебував рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві засувки.
Натискаємо кнопку включення, загориться червона лампочка.
Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Як тільки лампочка змінить колір на зелений, процес упаковки завершений.
Час вакуумации і заварювання шва визначається автоматично.
Відкриваємо засувки.
Вакуумний пакувальник працює в 2 режимах:
Упаковка без вакуумизации
Упаковка з вакуумизацией
Вакуумний пакувальник підходить:
Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого).
Для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати).
Для приготування їжі в техніці "Су Вид", тобто у вакуумі.
Для маринування риби і м'яса.
Для закачування в вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Правила пакування:
Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети.
Кладіть пакет максимально рівно.
Заповнюйте пакет не більше, ніж на 3/4 об'єму.
Жирну їжу запаковуйте в пакет, попередньо підвернувши його краю, щоб жир не потрапив в насос.
При упаковці м'яких продуктів (наприклад, полуниці) стежте за процесом – щоб не пошкодити ягоду.
Характеристики:
Роздільні функції: вакуумизация і упаковка, або тільки упаковка;
Автоматична зупинка вакуумизации;
Максимальний тиск всередині упаковки - 430 mmHg;
Матеріал: пластик;
Розмір пакувальника: 360х54х50мм;
Вага: 0,6 кг;
Споживання: 100 Вт (середнє);
Харчування: 220В;
Довжина шнура 1.4 М
Максимальна ширина пакету: 295 мм;
Розмір: 36 x 54 x 50 см
Комплектація:
Вакуумний пакувальник 1 шт
Вакуумні пакети 25 х 20 см - 10 шт
Основні
Тип
Побутової
Інформація для замовлення
Ціна: 635 ₴
Вакуумний пакувальник Ouchs Joy JP-12Y Вакууматор побутової