487 ₴
Сковорода Гриль-газ — це повноцінний барбекю у вас на кухні. Насолоджуйтеся смаком улюблених гриль-страв з м'яса, курки, риби і овочів. Це незамінний помічник на кухні будь-якого сучасної людини. Завдяки гриль-газу ви зможете приготувати безліч не тільки смачних і дієтичних, але також різноманітних і корисних страв.
Гриль-газ працює за принципом конвекції гарячого повітря.
Гаряче повітря проходить через центральний отвір і відбиваючись від кришки обдуває їжу і виходить через бічні отвори. Завдяки тому, що немає прямого контакту з поверхнею, що нагрівається, не потрібно використовувати масло або жир для приготування ваших улюблених страв. при цьому зберігається смак і соковитість, а також корисні властивості продуктів. Ніщо не зможе перешкодити вам приготувати ваш улюблений шашлик та інші страви на грилю в будь-яку погоду у вас вдома. До того ж, гриль можна використовувати для приготування випічки і страв на пару.
Покриття
Емальовані покриття — володіє високою термостійкістю, стійкістю до механічного впливу. Проводиться шляхом нанесення на металеву основу грунтової і покривної емалі з подальшим випалюванням у печах при температурі +900°C.
Використання
Сковорода встановлюється на малу або середню конфорку, строго по центру, вогонь не повинен торкатися сковороди.
Гриль
В неї наливається трохи води або дно застеляється фольгою, щоб уникнути пригорання покриття, на яке буде стікати жир. Язики полум'я не повинні стосуватися частини дна для підтримки постійної температури. Запаліть конфорку і прогрійте 2-5 хвилини, встановіть решітку і викладайте продукти. Потім накрийте кришкою. Для досягнення оптимального ефекту, як можна рідше піднімати кришку. Для отримання хрусткої засмаженою скоринки з усіх сторін — в процесі приготування, переверніть блюдо.
Ефект пароварки
Для приготування на пару заглиблення в піддоні заповнюється водою, а отвір для газової конфорки закривається фольгою.
Ефект духової шафи
Сковороду гриль-газ так само можна використовувати для запікання продуктів у фользі. Загорніть продукти у фольгу і отримаєте чудові смачні і корисні запечені страви.
Конструкція сковороди:
Принцип роботи:
1. Поставте сковороду на малу або середню конфорку, строго по центру.
2. Налийте в нижній піддон трохи води.
3. Встановіть решітку.
4. Викладіть на неї продукти.
5. Запаліть газову конфорку. Прослідкуйте, щоб полум'я не стосувалося сковороди.
6. Накрийте гриль кришкою.
Основні | |
---|---|
Виробник | Grant |
Антипригарне покриття | Емаль |
Верхній діаметр посуду | 33 (см) |
Кількість ручок | 1 |
Кришка | сталь |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручок | Сталь |
Стан | Новий |
Знімна ручка | Так |
Тип посуду | Сковорода гриль-газ |
Форма | Кругла |